Pisanje besedil

Pišemo besedila, ki uspešno opišejo vaše podjetje, predstavijo vaše izdelke in storitve ter prepričajo vaše kupce v nakup.
Pisanje besedil

Zaupajo nam

Zakaj potrebujete pisanje besedil?

Kvalitetno napisana besedila vam prineseje kupce. Slaba besedila jih odženejo.

Komunicirajte učinkovito

Pisci besedil znamo ustvariti privlačna in prepričljiva besedila, ki učinkovito komunicirajo vaša sporočila.

Prihranite čas

Pisanje besedil je lahko dolgotrajen in naporen proces. Ta čas raje prihranite in ga vložite v svoj posel.

Izboljšajte marketing

Copywriterji znamo napisati besedila, ki vaše kupce usmerijo v neko dejanje, kot je nakup vašega izdelka ali storitve.

Katera besedila pišemo?

Profesionalno pripravimo in napišemo vsa besedila po meri – za spletno stran ali trgovino, blog, socialna omrežja, letake, kataloge ali celo e-novice.

Pisanje besedil za spletne strani

Pisanje besedil za spletne strani je proces ustvarjanja besedil, ki so prilagojena spletnemu okolju in namenjena informiranju, prepričevanje ter angažiranju obiskovalcev spletnega mesta. Glavni cilj je zagotoviti relevantne in privlačne informacije, ki obiskovalcem pomagajo najti potrebne informacije in jih usmerijo v določeno dejanje (nakup, vpis podatkov ...).

Pisanje SEO besedil

Pisanje SEO besedil je proces ustvarjanja vsebin za splet, ki so optimizirane za iskalnike, s poudarkom na vključevanju ključnih besed in drugih strategij za izboljšanje vidljivosti spletnega mesta v rezultatih iskanja. Namen pisanja SEO besedil je privabiti več organskega prometa na spletno stran in izboljšati uvrstitev spletne strani v iskalnikih.

Pisanje besedil za blog

Pisanje besedil za blog (bloganje), vključuje redno ustvarjanje in objavljanje vsebin na spletnem blogu. Glavne prednosti pisanja člankov na blogu vključujejo gradnjo blagovne znamke in dobrega imena podjetja, pozitiven vpliv na SEO optimizacijo, izboljšanje organskega prometa, boljše uvrstitve spletnega mesta na iskalnikih ter večji obisk spletne strani.

Pisanje besedil za socialna omrežja

Pisanje besedil za socialna omrežja pomeni ustvarjanje vsebin, ki so prilagojene za objavljanje na platformah, kot so Facebook, Instagram, LinkedIn itd., s ciljem, da privabimo pozornost vaše ciljne publike. Z besedili na družabnih omrežjih izboljšamo zavedanje o vašem podjetju, vzpostavimo interakcijo in pogovor s sledilci in promoviramo vaše izdelke in storitve.

Pisanje opisov izdelkov ali storitev

Pri pisanju opisov izdelkov ali storitev ustvarjamo informativna in prepričljiva besedila, ki podrobno opisujejo lastnosti, kvalitete in prednosti določenega izdelka ali storitve. Pri pisanju opisov je še posebej pomembno, da opise izdelkov ali storitev kupci takoj razumejo in jih prepričajo v nakup. Poleg tega pa mora tekstopisec še poskrbeti, da so opisi SEO optimizirani.

Pisanje besedil za e-novice

Pisanje besedil za e-novice je proces ustvarjanja periodičnih elektronskih sporočil, ki obveščajo naročnike o najnovejših novicah, dogodkih ali ponudbah podjetja. Z e-novicami direktno komuniciramo z vašimi naročniki in gradimo odnos in zaupanje z njimi ter povečujemo vašo prepoznavnost in možnosti za prodajo vaših izdelkov ali storitev.

Pisanje promocijskih in marketinških besedil

Povečajte ozaveščenosti o vašem podjetju, privabite potencialne stranke, ter spodbudite prodajo z besedili, ki so napisana posebej za promocijska in marketinška gradiva, kot so katalogi, letaki, plakati, brošure, zloženke in oglasna sporočila ter druga besedila, ki spodbujajo k nakupu, promovirajo vaše podjetje ali gradijo vašo prepoznavnost.

Preoblikovanje obstoječih besedil

Preoblikovanje obstoječih besedil pomeni prestrukturiranje in izboljšanje obstoječih vsebin za doseganje boljše učinkovitosti, privlačnosti, optimiziranosti za iskalnike ali boljše prodajne uspešnosti. Izkušeni copywriterji imamo znanje in kreativnost, da prepoznamo, kaj je potrebno pri vaših obstoječih besedilih izboljšati ter kako jih napisati, da bodo dosegla svoj namen.
Želite ponudbo za pisanje besedil?

Kako poteka pisanje besedil?

Celoten postopek pisanja besedil - od načrtovanja, pisanja osnutkov, urejanja in pisanja končnih različic - za vas poteka povsem enostavno in pregledno.
01

Uvodni pogovor

Najprej se pogovorimo o vašem podjetju in o vaših željah ter o besedilih, ki jih potrebujete in vam pripravimo ponudbo.
02

Pisanje besedil

V kolikor je potrebno, se še dodatno pogovorimo, nato pa se posvetimo pisanju vseh vaših besedil in tekstov.
03

Povratne informacije

Predstavimo vam napisana besedila, vi pa nam sporočite povratne informacije in uredimo morebitne spremembe.
04

Dostava besedil

Ko so besedila dokončno napisana in uredimo vse podrobnosti in spremembe, vam jih dostavimo.

NAše odlike

Zakaj izbrati nas?

Butična agencija

Smo butična digitalna agencija. Imamo manjše število strank in projektov, ki pa se jim v celoti in maksimalno posvetimo.

Oseben pristop

Vsak projekt vodi Domen Hrabar (lastnik agencije), kar vam zagotavlja osebno in personalizirano izvedbo projekta.

Za manjša podjetja

Specializirani smo za manjša podjetja: mikro, mala in srednje velika podjetja (obrtnike, s.p.-je, start-upe ...).

Cenovna dostopnost

Izvajamo storitve, ki imajo odlično razmerje med kvaliteto in ceno ter so cenovno dostopne tudi manjšim podjetjem.

Hitrost izvedbe

Storitve lahko izvajamo hitreje od večjih agencij, saj imamo bistveno manj hierarhije, administracije in formalnosti.

Prilagodljivost

Ker smo butična agencija, se lahko hitro prilagodimo ter spremenimo strategijo in aktivnosti za uspeh vašega projekta.

Izjave strank

O nas so povedali

“Z butično agencijo Hrabar smo sodelovali na področju oblikovanja celostne grafične podobe in izdelave spletne strani. Z medsebojnim sodelovanjem sem bil zadovoljen. So profesionalni in želene rešitve priskrbijo hitro, ter na ustrezen način. Priporočam njihove storitve.”
Aleš Pekolj
Almark Plus
“Storitve agencije Hrabar bi priporočila vsem mladim podjetnikom, ki si želijo hitre odzivnosti in profesionalnega pristopa. Pri svojem delu upoštevajo želje svojih strank in hkrati nudijo preproste in strokovne nasvete ter predloge iz vidika boljše prepoznavnosti branda.”
Eva Dakić
Madam Mixology
“Sodelovanje z Domnom je bilo krasno. Komunikacija je tekla, izboljšal je moje ideje in zamisli, dajal svoje in nad rezultatom sem brez dvoma navdušen.”
Klemen Jelinčič Boeta
Prevodi Jelinčič
“Na vseh področjih lahko pohvalimo visoko kvaliteto storitev, odzivnost, ažurnost, in prijaznost agencije Hrabar. Sodelovanje poteka izvrstno, zato toplo priporočam!”
Karin Gerečnik
Gedoma
“Izdelavo spletne strani našega podjetja smo zaupali agenciji Hrabar in bili prijetno presenečeni s svetovanjem, sodelovanjem, odzivnostjo, prilagodljivostjo ter navsezadnje ceno. Toplo priporočamo.”
Edi Omerović
Rent-a-kombi
“Storitve agencije Hrabar uporabljamo že kar nekaj let. Ažurnost, profesionalizem in iskanje optimalnih rešitev so le nekatere vrednote zaradi katerih verjamemo v dolgoročno sodelovanje. Definitivno priporočamo!”
Miha Furlan
Plesna šola Artifex Postojna
“Agencija Hrabar, hvala vam za lepo pripravljeno spletno stran in za vso pomoč pri prezentaciji, ter za pomoč pri vzpostavitvi vseh stranskih možnosti, ki jih spletna stran nudi. Že vnaprej se veselim nadaljnjega sodelovanja z vami!”
Darija Blatnik
Salon Nežni dotik
“Presenečena sem bila nad hitrim odzivom. Upoštevajo želje stranke in pomagajo s strokovnimi nasveti. Rezultat je kvaliteten izdelek – spletna stran, za katero dobivam pohvale, da je čudovita. Sodelovanje z agencijo Hrabar zelo priporočam.”
Mateja Breben
Pura Vida
“Z izdelavo spletne trgovine pri butični digitalni agenciji Hrabar smo zelo zadovoljni. Bili so odzivni in hitri. Končni izdelek je dosegel vsa naša pričakovanja.”
Nika Gregorec
Marki.si
“Všeč mi je odzivnost, delo je vedno narejeno v roku. Priporočam!”
Robi Rodman
Ipsa Ambienti
“Strokovni, odzivni, vztrežljivi, profesionalni. Če želite zanesljivo storitev, ne oklevajte.”
Rok M.
Fotograf
“Agencijo Hrabar priporočam vsem, ki si želijo zanesljivega, hitrega in prilagodljivega izvajalca.”
Martina Grzančić
Luka Koper
“Hiter odziv, korektno sodelovanje, super produkt. V glavnem zelo priporočam!”
Dragan Đukić
Super Teta
“Zelo smo zadovoljni s sodelovanjem z agencijo Hrabar, poleg lepega in minimalističnega designa nas je prijetno presenetil hiter in učinkovit odziv.”
Kristina Pravica Požar
Dress Mode
“Naše sodelovanje z agencijo Hrabar lahko zaradi delovne etike, načina dela in nenazadnje same vsebine, opiševa s samimi superlativi. Izjemno ceniva njihovo neverjetno odzivnost, prilagodljivost, celovitost, zanesljivost in nenazadnje super rezultat.”
Simona Painkret
Zavarovalno zastopanje Primož Painkret
“Skupaj z agencijo Hrabar nam je uspelo narediti sodoben, preprost in inovativen logotip. Glede na naše visoke zahteve, smo z njihovim delom izredno zadovoljni, saj imajo odlične ideje, ki združujejo pomen logotipa in hkrati dosegajo visoko estetiko ter uporabnost. Navdušeni smo nad hitro odzivnostjo, prilagodljivostjo in vztrajnostjo.”
Urška Sušnik
Enstroj
“Definitivno lahko iz izkušnje potrdim, da je bilo sodelovanje z agencijo Hrabar predvsem hitro in učinkovito. Prenovili smo logotipe in pozive k akciji. Sicer je prezgodaj, da trdim dokončno, a prvi testi prenove kažejo na 21,8% višjo odzivnost naših spletnih obiskovalcev.”
Matija Zajšek
Mizarstvo
“Radi bi pohvalili izjemno ažurnost, sodelovanje in prijaznost agencije Hrabar. Ugodili so vsem našim željam, ter poskrbeli za vse kar smo si zamislili. Njihova storitev je cenovno dostopna in visoko kakovostna. Priporočamo sodelovanje.”
Nives Kim Mihalinec
REGROUP
“Če bi morali še 1-krat izbirati agencijo, smo 100% prepričani, da bi še 1-krat izbrali agencijo Hrabar. Hiter odziv, profesionalnost, korektnost in hitro, ampak odlično opravljeno delo. 100% priporočamo!”
Mitja Černilogar
I'idea
“Sodelovanje z agencijo Hrabar poteka na način, kakršnega si lahko vsak podjeten človek, ki potrebuje vrhunsko marketinško in grafično rešitev, želi: strokovno, ažurno in kvalitetno. 101% priporočam vsem, ki ne veste koga izbrati v množici različnih ponudnikov!”
Aleš Budja
Davčno in pravno svetovanje Budja

Pogosta vprašanja povezana s pisanjem besedil

Stopite z nami v stik še danes!

Z veseljem se bomo pogovorili z vami in vam pripravili ponudbo.

Brezplačna e-knjiga

20 korakov do popolne spletne strani

Izpolnite spodnja polja in takoj prejmite brezplačno e-knjigo.
GDPR*

Brezplačna e-knjiga

Vse o digitalnem marketingu za začetnike

Izpolnite spodnja polja in takoj prejmite brezplačno e-knjigo.
GDPR*